Bedrijfsoverdrachten realiseren? Benader dan Lingedael

Van Redactie

Op zoek naar een bedrijf die je kan helpen met bedrijfsoverdrachten?

Er zijn diverse vragen die je zult stellen als je denkt aan een bedrijfsoverdracht, zoals: wil ik nog betrokken zijn binnen het bedrijf na bedrijfsoverdrachten? Of, levert bedrijfsoverdrachten wel voldoende middelen op? Of, wat zijn de fiscale consequenties bij bedrijfsoverdrachten? Al die vragen zijn erg lastig te beantwoorden? Kom daarom een keer langs bij Lingedael. Dit bedrijf heeft werknemers in dienst die antwoorden hebben op alle vragen die je maar kunt bedenken met bedrijfsoverdrachten. Advies en kennis wordt hier met de klant gedeeld.

Naast overwegingen die liggen op het persoonlijke vlak dient ook de onderneming klaar te zijn voor een overdracht, hierbij wordt je geholpen door de vriendelijke werknemers van Lingedael.

Mijn eigen ervaring

Ik wilde een bedrijfsoverdracht realiseren en dit heb ik gedaan met het bedrijf Lingedael. Ik had erg veel vragen en hiermee werd ik goed geholpen door de werknemers van het bedrijf.
De werknemers deelden al hun kennis en ervaring. Ook hebben ze me met allerlei dingen geholpen. Ik adviseer andere mensen die bedrijfsoverdrachten willen realiseren, om dit bedrijf ook te benaderen.

 Categorie: Zakelijk

Vergelijkbare artikelen