Boot laten stallen bij Aalsmeer stalling Maritiem

Ik heb een aantal maanden gelden en mooie zeilboot gekocht in Aalsmeer. De winter kwam eraan waardoor ik mijn boot graag binnen gestald wilden hebben. Daarom ging ik ook op zoek naar Aalsmeer stalling om een jachthaven te vinden waar ik mijn boot tegen een voordelig tarief zou kunnen stallen.

Veel jachthaven in de buurt van Aalsmeer

Toen ik op het internet op zoek ging naar Aalsmeer stalling kreeg ik veel zoekresultaten van jachthavens in de buurt van Aalsmeer waar het mogelijk is om je boot s winters te stallen. Nadat ik een aantal websites van jachthavens had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Aalsmeer Maritiem  

Super tevreden over de stalling

De website van Aalsmeer Maritiem is een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over de jachthaven en wat ze aan te bieden hebben. De tarieven vond ik ook erg voordelig in vergelijking met de andere websites die ik had bezocht. Daarom besloot ik toen ook om mijn boot bij deze jachthaven te stallen. Het was ook mogelijk om in de winter in de stalling klusjes te doen aan de boot en ik ben daarom ook erg tevreden over jachthaven Aalsmeer Maritiem.