Dankzij Talentscoutz heb ik nu een hele leuke baan als sales manager Rotterdam!

management

Ik ben recentelijk afgestudeerd met een diploma in Commerciële Economie, dus ging ik op zoek naar leuke vacatures voor sales manager Rotterdam. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen, maar gelukkig kreeg ik van een studiegenoot de tip om op Talentscoutz te kijken. Deze studiegenoot had via dit bureau namelijk binnen twee weken al een superleuke baan gevonden. Ik was dus erg benieuwd of ze misschien ook een leuke baan voor mij in petto hadden.

management

Supersnel een baan gevonden

Ik heb eerst een kennismakingsgesprek gehad met een recruiter van Talentscoutz om te laten zien wie ik ben. Verder was dit gesprek ook nuttig omdat ik dan meteen te horen krijg met wat voor bedrijven ze zoal samenwerken. Het sprak me vooral aan dat Talentscoutz echt kijkt naar de individuele talenten van sollicitanten en op basis daarvan een match zoekt met een bedrijf. Na het kennismakingsgesprek zou ik bericht krijgen als ze iets leuks voor me hadden gevonden en een week later werd ik alweer gebeld. Er was namelijk een heel leuk bedrijf die nog een sales manager Rotterdam zocht. Ik heb drie dagen geleden het sollicitatiegesprek gehad en heb vandaag te horen gekregen dat ik het geworden ben!