De fysiotherapiepraktijk Hoensbroek

fysiotherapiepraktijk Hoensbroek

Wanneer je klachten hebt aan rug, schouder of knie, is het vaak een oplossing om naar de fysiotherapiepraktijk Hoensbroek te gaan. De therapeuten die hier werkzaam zijn, zijn gespecialiseerd in dit soort klachten. Vaak kunnen zij door het verrichten van bepaalde oefeningen of een massage de pijnlijke zone al verminderen.

Voordat een therapeut aan een behandeling gaat beginnen, is het belangrijk om te bepalen wat je nog wel of niet kan. Bepaalde bewegingen kunnen al aardig een belemmering zijn en daarom zal het fijn zijn om de juiste therapie te kunnen krijgen.

Een afspraak maken bij fysiotherapiepraktijk Hoensbroek

Nadat ik al een tijd met vreselijke pijn in mijn rug heb gelopen, ben ik hier bij de therapie terecht gekomen. Als eerste kreeg ik een gesprek en hierop volgde een lichamelijk onderzoek. Al snel werd duidelijk dat ik tegen een hernia aan zat en hierdoor meteen bepaalde oefeningen moest gaan doen. Deze werden mij stap voor stap uitgelegd tijdens de behandelingen. Langzaamaan werden mijn klachten beter en was ik er op tijd bij geweest.

In deze praktijk zijn diverse behandelingen te vinden, zoals een chiropractor, een osteopathie en diverse therapeuten voor de rug, schouders en knieën.