Helderziende paragnosten

Van Redactie

Vaak hoor je op de tv dat een volwassen persoon of een kind al gedurende een langere tijd is vermist. Bij speciale tv programma’s wordt er vaak extra aandacht aan besteedt met het doel om die vermiste persoon te vinden. Indien dat niet lukt dan zullen de ouders van een kind vaak de hulp inschakelen van helderzienden paragnosten. De politie die een dergelijke zaak probeert op te lossen is niet altijd even blij dat een paragnost wordt ingeschakeld.

De werkwijze
Hoe een paragnost te werk gaat, is vaak verschillend. Vaak zal bij de ouders langsgaan en vragen om een persoonlijk voorwerp van de vermiste persoon. Wanneer hij dat heeft, zal hij proberen contact te leggen met de vermiste persoon. Op deze manier wil hij te weten komen waar de persoon is of wat hem of haar is overkomen.

Er zijn er ook die ongevraagd aangeven dat zij contact hebben gehad met de vermiste persoon. Ze zouden het gebied kunnen aangeven waar hij of zij zich bevindt. Ook geven ze aan of de vermiste nog leeft of misschien door een ongeluk of misdrijf om het leven is gekomen.

De politie zal niet blindelings alles geloven wat een paragnost aangeeft. Wanneer een paragnost bij meerdere zaken de politie heeft ingelicht, wat op waarheid beruste, zal men eerder geneigd zijn de sporen na te gaan.

 Categorie: Lifestyle

Vergelijkbare artikelen