Hoe werkt de verkoop assurantieportefeuille

verkoop assurantieportefeuille

Denk jij aan de verkoop assurantieportefeuille? Kom dan eens een keer kijken bij Confidentia. Ons kantoor is gespecialiseerd op de verkoop van assurantieportefeuilles. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke handelingen wij moeten verrichten om een assurantieportefeuille te verkopen. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Kijk dan even op onze website, of neem contact op met onze medewerkers.

Een verkoop assurantieportefeuille 

verkoop assurantieportefeuille

Als bedrijf zorgen wij ervoor dat jij altijd op de hoogte blijft van wat er allemaal speelt tijdens de verkoop van uw assurantieportefeuille. Wij bepalen samen met jou de waarde van jouw portefeuille en proberen de beste deal eruit te slepen. Door onze ervaring hebben wij al een groot netwerk opgebouwd in deze branche. Wij weten vaak al snel jouw portefeuille voor de juiste prijs te verkopen. Jaarlijks verkopen wij ongeveer 40 verschillende portefeuilles. Graag willen wij ook jouw portefeuille verkopen

Makkelijk een assurantieportefeuille verkopen

Tijdens het verkopen van een assurantieportefeuille is het belangrijk dat je zaken doet met een betrouwbare partij. Wij bepalen de waarde van jouw assurantieportefeuille en regelen de onderhandelingen met de kopende partij. Neem contact op met Confidentia dan gaan wij aan de slag met jouw portefeuille.