Ibiza style kleding kopen doe je met een reden

In de winter bekijk ik altijd met mijn man wat de opties zijn voor de komende zomervakantie. We kijken op dat moment al naar een vakantie omdat het simpelweg gewoon goedkoper is. Zo boek je meestal met een speciale korting in de winter, namelijk ‘’vroegboekkorting’’. Dat is dan ook de reden waarom we altijd een luxe reisbestemming kiezen, het kost minder dan normaal. Ook houd ik dan wat geld over voor andere dingen. Dingen zoals kleding. Omdat we aankomende zomer naar Ibiza gaan, vond ik het leuk om wat Ibiza style kleding te kopen.

‘’Eerste kledingstuk al in huis’’

Lucasa Fashion

Ibiza style kleding kopen doe je niet zomaar en daarom ging ik er eens even goed voor zitten. Ik zocht op het internet op zoekterm ‘’Ibiza style kleding online’’ en vond al snel een leuk adresje. Ik kwam namelijk terecht bij de site Lucasafashion waar ik vervolgens een hele leuke jurk wist te kopen. De jurk was er erg rijk met versierseltjes en kleuren. Ik bestelde de jurk en ontving de jurk na een paar werkdagen, hij paste precies! Nu het nog wel een tijdje wachten is tot de vakantie in het mooie Ibiza begint, heb ik het eerste kledingstuk al in huis!