Ook ik heb een xterior windscherm besteld

Nooit verwacht dat ook ik een xterior windscherm zou aanschaffen. Niet om de kosten want die zijn spot goedkoop! Maar meer de twijfel of dat het wel zou passen bij mij in de tuin. Ikzelf ben nogal een perfectionist en wil het graag zo goed en netjes mogelijk in de tuin hebben staan. Uiteraard moet het huis ook goed in orde zijn maar daar ben ik dagelijks al mee bezig. De tuin zelf ben ik eigenlijk al wel klaar mee maar wil het toch zo goed mogelijk maken aangezien ik op een hoek woon en er toch een stevige wind kan staan. Zodoende ben ik terecht gekomen bij xterior windscherm, zelfs in de kleur die ik wil hebben! 

De windscherm werden zelfs thuis bezorgd!Hibis-28

Aangezien ik maar 1 scherm nodig heb is het uiteraard goed passen en meten tot ik de juiste windscherm gevonden heb. Via het internet kan ik zonder problemen de goede afmeting invoeren en zo nodig aan laten passen door de leveranciers. Ik hoef me daarbij niet meer druk te maken en het wachten is begonnen bij mij tot het geleverd wordt. Natuurlijk heb ik twijfels omdat ik niet zeker van ben of dat het geschikt genoeg is bij mij in de tuin. Het gevoel dat de windscherm bezorgd wordt is fantastisch! Kan ook echt niet wachten tot het op de plek staat en ik lekker kan genietehomen van de rust!