Shirt laten borduren met naam of logo erop?

shirt laten borduren

Je shirt laten borduren, is tegenwoordig wel erg makkelijk. Niet dat ik dit zelf kan doen, maar je kan hiervoor naar een zeer goed bedrijf gaan. De naam van dit bedrijf is Van Dongen met de Kroon. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring op het gebied van bedrijfskleding voorzien van naam en/of logo. Het borduursel dat zij op de kleding maken, kan tegen een stootje. Zo blijft het in de was er goed op zitten en vervaagd niet. Dit logo blijft vele jaren er goed opzitten, daar hoeven wij niet bang voor te zijn.  shirt laten borduren

Wil jij ook jouw werk shirt laten borduren?

Loop jij ook met het idee rond om jouw shirt laten borduren, kom dan eens langs in het atelier. Weet jij al hoe of wat, maar ben je benieuwd wat het allemaal gaat kosten, dan kan je online een offerte opvragen. Hiervoor moet je naar de website van Van Dongen met de Kroon gaan. Hier zie je het formulier staan, wat je kan invullen. Tevens kan je hier ook al wat voorbeelden zien die eerder zijn gemaakt. 

Inmiddels hebben alle medewerkers kleding met logo en naam erop. Het staat geweldig en het is met zeer veel zorg erop gemaakt.