Een wellness bed, wat een zaligheid!

Dutch Riviera

Ik hou enorm van ontspanning na een drukke dag of week. Je bent namelijk voortdurend in de weer voor je werk of om thuis alles netjes in orde te brengen. En na al dat wil ik dan ook graag ontspanning nemen.
Dutch Riviera

Wellness als ontspanning

De ultieme ontspanning voor mezelf is een namiddag of avond genieten in de wellness. Ik kan hier uren genieten en zo kom ik helemaal tot ontspanning. Jammer genoeg is er vaak de tijd niet om die uren vrij te maken en naar de wellness toe te gaan. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier van ontspannen die mij tot rust brengt alsof ik toch naar de wellness ben geweest. Ik ontdekte iets nieuws: wellness bedden.

Wellness bedden: thuis heerlijk ontspannen

Bij Lounge Bank vond ik exact wat ik zocht: een wellness bed. Zo kan ik gewoon lekker thuis genieten van welverdiende momenten van rust, ontspanning en 200% genieten. Ik heb het bed nu ongeveer 8 maanden en ik ben er nog altijd even gek van. Het is een heerlijke ontspanning na een drukke dag of in periodes van stress en druktes. Een echte aanrader!