Wellnessbon

Wellnessbon

Als je mij ergens blij mee kan maken, dan is het wel een dagje wellness. Ik vind het heerlijk om te relaxen in een sauna en te genieten van de rust. Ik vind het dan ook heerlijk om naar Thermen Nijmegen te gaan. Mijn vrienden en familie weten dit heel goed en toen ik jarig was, verrasten zij mij dus met een wellnessbon voor Thermen Nijmegen. Ik was hier erg blij mee.

De dag na mijn verjaardag ben ik gelijk op de site van Thermen Nijmegen gaan kijken voor een leuk arrangement. Ik had een behoorlijk groot tegoed op de wellnessbon staan, dus ik kon echt een leuke dag vol verwennerij boeken. Ik heb dit dan ook gelijk geboekt. Ik ben samen met mijn partner gegaan. Hij kon dus ook mooi meegenieten van mijn verjaardagscadeau.

Massage

Heerlijk verwend dankzij de wellnessbon van Thermen Nijmegen

Die dag was een groot succes. We zijn in de loop van de ochtend naar Thermen Nijmegen gegaan en hebben als eerste plaatsgenomen in de rustruimte. Daar hebben we heerlijk gezeten en genoten van een kopje koffie met een gebakje. Daarna zijn wij een rondje gaan lopen en hebben wij in het voetenbad besloten welke sauna wij als eerste gingen pakken. We hebben een paar sauna rondjes gedaan en daarna hebben wij genoten van een verlate lunch. Daarna heb ik ons samen getrakteerd op een uitgebreide ontspanningsmassage. Dit was echt genieten. De medewerkers die de massage gaven, wisten heel goed wat zij deden. Het was erg professioneel en goed. Daarna hebben wij nog een saunarondje gedaan en toen was het tijd voor een lekker diner en een overheerlijk toetje mocht natuurlijk niet ontbreken. Het was echt heerlijk. Toen het donker was, hebben wij nog een laatste rondje door de sauna gewandeld en nog genoten van het stoombad. Dat was een fijne afsluiting van een fijne dag. De wellnessbon is dus goed besteed!

Arrangementen